Nouwens Roovers Architectuur

Nouwens Roovers Architectuur is in 2011 ontstaan uit een samenwerking tussen Kobbe Nouwens en Rinus Roovers. Tegenwoordig vormt Kobbe Nouwens de kern van het bureau, ondersteund door een goed georganiseerd netwerk van specialisten, op wie het bureau een beroep kan doen afhankelijk van capaciteit en expertise. Deze werkwijze is al sinds de oprichting van het bureau een voor ons succesvolle manier om ons vak uit te oefenen en onze opdrachtgevers optimaal te bedienen.

Vanuit Eindhoven, in een voormalige fabriek op het oude Phillipsterrein Strijp-S, werken we aan diverse opdrachten voor professionele en particulieren opdrachtgevers.

De projectportfolio van Nouwens Roovers Architectuur is veelomvattend met een veelzijdigheid aan opdrachten. Het bureau heeft veel ervaring met het ontwerpen van (multifunctionele) onderwijsgebouwen en het kan putten uit een omvangrijke ervaring in de woningbouw.

Onze ambitie is om gebouwen te ontwerpen die boven de standaard uitstijgen, ook indien een beperkt budget beschikbaar is. Ons doel is om projecten te realiseren waarbij de gebruikers en opdrachtgevers hun inbreng in herkennen. Gebouwen die verwondering oproepen en herkenbaarheid uitdragen, met een eigentijdse uitstraling en met aandacht voor ambachtelijke waarde.

Samen met de opdrachtgever verkennen we graag de ambitie naar een duurzaam ontwerp. In de loop der jaren is veel kennis op gedaan van verschillende maatregelen die een ontwerp duurzaam kunnen maken.

De beste plannen ontstaan in gezamenlijkheid. Wij streven altijd naar een optimale samenwerking, samen met de opdrachtgever, de gebruikers, adviseurs, aannemer en alle overige betrokkenen van iedere opgave. Samenwerken in een open houding met respect voor ieders expertise.

Nouwens Roovers Architectuur is lid van de BNA

 

Een selectie van onze opdrachtgevers:

AM

Allee wonen singelveste

Bo Ex ‘91

Euregio Realschule

Gemeente Zoetermeer

Gemeente Alphen aan den Rijn

Gemeente Gemert-Bakel

Gemeente Wijchen

Heja projectontwikkeling

Hevo projectmanagment

Proper Stok Groep

SPO Utrecht (Stichting Primair Onderwijs Utrecht)

Stichting Nieuw en Meer

Vereniging PCPO Barendrecht en Ridderkerk

woningcorporatie WonenBreburg

woningcorporatie GroenWest

en particulier opdrachtgevers