Nouwens Roovers - uw architect voor woningbouw

Architectenbureau Nouwens Roovers Architectuur heeft uitgebreide ervaring als architect voor woningbouw. Onze taak is om optimale woonkwaliteit te ontwerpen in iedere specifieke situatie. In de woningbouw begint de woonkwaliteit al ver voor de voordeur. Voor veel mensen is de locatie zeer bepalend in de zoektocht waar ze willen wonen. Basiskwaliteiten als goede parkeermogelijkheden, ligging en inspelen op de kwaliteit van de locatie en nabijheid van voorzieningen zijn belangrijk. Dit zijn belangrijke begrippen bij het revitaliseren van de woonomgeving.

Daarnaast zijn goede bruikbare plattegronden, mooie oriëntatie en uitzicht naar buiten, lichtinval en zonnige en bruikbare buitenruimtebepalend bij de keuze van een woonlocatie. Zorgvuldig gecomponeerde architectuur passend in zijn omgeving zorgt hierbij voor meerwaarde in uitstraling, beleving en de duurzaamheid van de woning.

Uw ervaren architect

Nouwens Roovers Architectuur mag zich op basis van hun ervaringen en opgedane inzichten een specialist noemen in de architectuur van woningen. Wij putten uit 35 jaar ervaring en opgedane kennis van de woningbouw en onze Nederlandse wooncultuur. Als architect zoeken we altijd de ultieme balans tussen vernieuwende woningbouwen het besef van historische kwaliteiten van het wonen en de woonomgeving. Samen met u brengen we uw woonwensen in beeld en vertalen dit naar een heldere plattegrond voor uw toekomstige woning.

Architect voor vervangende nieuwbouw

Bij nieuwbouw gaat het vaak om het vervangen van bestaande woningen. In dit geval is het plan vaak onderdeel van een totale gebiedsontwikkeling met volledige herschikking van wonen en voorzieningen. Als architect hebben we hier uitgebreide ervaring mee en hebben we zowel kleinschalige als grotere nieuwbouw projecten gerealiseerd.

Woningbouw met oog voor nu en later

Als architectenbureau gaan we graag de uitdaging aan om samen met u als opdrachtgever een woonconcept te creëren waarin uw wensen en die van de consument voor nu en in de toekomst centraal staan. Als architect hebben we de ervaring en kennis in huis om woningen te ontwerpen met de mogelijkheid om een diversiteit aan levensstijlen te kunnen onderbrengen die in onze multiculturele samenleving voorkomen. Dat vraagt vaak om woningen met een generieke opzet waarbinnen allerlei specifieke wensen mogelijk zijn. De architecten van Nouwens Roovers ontwerpen deze woningen en leveren een concept af dat niet alleen rekening houdt met de huidige woonwensen, maar ook de ruimte biedt om in te spelen op toekomstige behoeftes. Een totaalconcept waar de bewoner zich gegarandeerd thuis zal voelen.

Vraag het onze architect

Wilt u meer weten over onze diensten als architect voor woningbouw? Neem dan vrijblijvend contact op of bekijk onze gerealiseerde woningbouwprojecten.