Nouwens Roovers Architectuur - uw architect in Breda

Nouwens Roovers Architectuur is een architectenbureau dat is gespecialiseerd in het ontwerpen van gebouwen en woningen voor uiteenlopende maatschappelijke sectoren. Binnen ons gerealiseerde werk vindt u onder andere onderwijsgebouwen, kinderopvang, woningbouw, renovatie en herstructurering projecten. Daarnaast kunnen we putten uit ervaring en kennis opgebouwd met een rijk oeuvre van diverse gebouwtypen. Zo biedt architectenbureau Nouwens Roovers Architectuur u een totaalservice voor al uw (woning-/ school)bouwprojecten en zijn wij u graag van dienst als architect.

Duurzame architectuur die het verschil maakt

Nouwens Roovers Architectuur streeft naar een architectuur die dienstbaar is en erkenning krijgt, bijdraagt aan positieve maatschappelijke waarden en betekenis geeft aan het begrip duurzaamheid. Projecten die mensen, gebouwen en onze omgeving met elkaar verbinden en zo het verschil maken.

Hierbij zijn de mogelijkheden zeer breed. Denk bijvoorbeeld aan brede scholen, integrale kind centra en andere multifunctionele accommodaties, woningbouw en herstructurering. Als uw architect ontwerpen de woning, schoolgebouw of ander gebouw dat aansluit bij uw behoeftes.

De ongekende veelzijdigheid van onze architecten

Elke opdracht is een nieuwe uitdaging om een gebouw te ontwerpen dat optimaal aansluit bij de behoeftes van u als opdrachtgever. Bij gebouwen voor het kind staat een inspirerende, veilige en uitnodigende leeromgeving voorop en combineren we deze met veelal inventieve oplossingen ten aanzien van multifunctioneel gebruik.

Bij wonen - in de breedste zin van het woord en voor zeer diverse doelgroepen - staat het wooncomfort passend in de omgeving centraal. Dit ziet u dan ook terug in de gerealiseerde projecten van ons architectenbureau. Projecten waar zowel wij als de opdrachtgever trots op zijn en die hoog scoren op het gebied van comfort, design en functionaliteit.

Vraag het onze architect

Wilt u meer weten over onze diensten als architect? Neem dan vrijblijvend contact op of bekijk onze grote diversiteit aan gerealiseerde bouwprojecten.